Theetuin Soest, een oase van rust midden in Soest!

Theetuin Soest biedt u vanaf vrijdag 28 mei a.s. weer de mogelijkheid om te komen genieten van de ontspannen sfeer in de rolstoelvriendelijke tuin.

De oase van rust aan de Nieuweweg 4 biedt ook dit jaar weer diverse knusse hoekjes en ook de  karakteristieke palm (Trachycarpus) heeft weer prachtige bloemen om te bewonderen.

Iedere vrijdag en zondag bent u  bij ons welkom vanaf 10.00 – 17.00 uur.

Kijk op deze website of op onze facebookpagina voor de actuele openingstijden.

We kijken weer uit naar uw komst!

De Multiwave Oscillator – Première!

In mijn praktijk in het Oude Pakhuis Soest behandel ik als energetisch therapeut, onder andere door healing (magnetiseren), met klankschalen, maar ook met de zogenaamde Multiwave Oscillator. Dit is een hoog frequente stroomtherapie. Door de combinatie met healing heeft dit een enorme krachtige uitwerking met bijzondere resultaten!

Onlangs is een documentaire in première gegaan, waarin ikzelf, naast andere therapeuten en cliënten, ook meerdere malen aan het woord kom.

Neem een uur de tijd om te horen over deze 100 jaar oude bijzondere techniek!

100 jaar regeneratie – de Multi Wave Oscillator

Klik op bovenstaande link om deze documentaire van Earth Matters te bekijken!

Breiclub ‘Beppen en Breien’ versterkt het sociaal netwerk!

Het nationaal Ouderenfonds wil graag helpen het sociaal netwerk van ouderen te versterken. Sinds een jaar is daarom in Het Oude Pakhuis Soest een breiclub, gesteunt door het Ouderenfonds.

De breiclub met de naam ‘Beppen en Breien’ vindt iedere vrijdag van 10:00 – 12:00 uur plaats en wordt gecoördineerd door vrijwilligers. De club heeft momenteel 6 leden en deze willen we graag uitbreiden tot circa 10 deelnemers. Ook ‘jonge’ ouderen zijn welkom. Deelname is gratis! U betaalt alleen het kopje koffie of thee.

U kunt zich opgeven via telefoonnummer 06-37737936 of kom gewoon langs op donderdag vanaf 10:00 uur in Het Oude Pakhuis Soest

 

Kunstenaars bij Het Oude Pakhuis Soest

Op zondag 1 juli a.s. bent u van harte welkom in de Theetuin van Het Oude Pakhuis Soest voor een gedichtenmiddag! De middag is onderdeel van de landelijke campagne ‘iktoon’, waarbij amateurkunstenaars zich presenteren aan publiek. Diverse dichters uit het hele land komen tussen 14:00 en 16:30 uur hun poëzie voordragen.

Er worden ook een paar muzikale intermezzo’s verzorgd. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Voor informatie over dit Open Podium kunt u contact opnemen met Yvonne van der Laan, email: gedichtenlaantje@gmail.com

In de Theetuin en binnenruimte van Het Oude Pakhuis Soest kunt u genieten van heerlijke koffie, thee, appeltaart, tosti’s en soep. De vaste openingstijden van Theetuin Soest zijn op donderdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur

Nu ook een Nieuwsbrief!

Vanaf deze maand heeft Het Oude Pakhuis Soest ook een digitale nieuwsbrief die circa één keer per maand zal verschijnen. Met de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten van Het Oude Pakhuis Soest.

Wilt u de nieuwsbrief van ons ontvangen, geef dit dan aan via ons contactformulier.

Natuurlijk kunt u alle informatie over de Theetuin, Workshop en de Healing Praktijk ook vinden op onze Website of Facebookpagina.

Sinds kort heeft de Healing Praktijk een eigen Facebookpagina. Hier wordt extra informatie gegeven over de diverse behandelmethoden. U vindt hier ook diverse mooie berichten over de Spirituele veranderingen.

Spirituele Gespreksgroep

Vanaf januari 2018 starten wij op iedere 2e donderdagavond van de maand in Het Oude Pakhuis Soest een gespreksgroep over de spirituele veranderingen op onze wereld en het universum.

Sinds wij in het Aquariustijdperk zijn beland worden mensen zich steeds meer bewust van de kwaliteiten die bij dit Waterman tijdperk horen; transformatie, eenheid, holisme, liefde, acceptatie, naastenliefde, vrijheid en het ervaren van vrije wil.

We zijn onderweg naar een hogere dimensie (4e en 5e dimensie) en door deze veranderingen/Ascensie zijn we aan het ontwaken.

In deze gespreksgroep behandelen wij iedere maand een ander thema waarover wij u informatie geven. Heb je al veel kennis over deze veranderingen of nog helemaal niet, maar merk je bij jezelf of in jouw omgeving veel verandering (Ascensie symptomen) of ben je gewoon geïnteresseerd; Iedereen is welkom!

De eerste avond vindt plaats op 11 januari vanaf 19:30 uur. Ga voor alle informatie hierover naar http://www.hetoudepakhuissoest.nl/workshops-en-presenstaties/#gespreksgroep

 

Mooie ervaring met Tekenmedium!

Voor de deelnemers van de sessie met Tekenmedium Paula Schirmer was het een bijzondere middag.
In een hele mooie en intieme sfeer was er voor iedereen ruime aandacht en een boodschap van één of meerdere dierbaren. Paula krijgt een beeld van de dierbare door op een leeftijd van 30 – 40 jaar en maakt van deze een portrettekening, waarbij haar hand wordt geleid door Gene Zijde.

Zo’n kans moet je niet laten schieten!

Morgen, woensdag 20 september geeft Alexander Olislagers in Het Oude Pakhuis Soest aan de Nieuweweg 4 in Soest een lezing over;

Een leven zonder medicijnen en gezond ouder worden, het kan!

Een leven zonder medicijnen en gezond ouder worden, het kan! Het is mij gelukt en jij kan het ook. Steeds meer mensen ontwikkelen chronische ziekten, het wordt langzaam een epidemie. Er wordt zelfs al gesproken over “diabetes type 3” (Alzheimer en dementie).

Na deze lezing zal je erachter komen dat, door doelbewust te kiezen voor de juiste voeding en instelling, je niet alleen van diabetes type 2, maar van nagenoeg alle andere ziekten en hun medicijnen af kunt komen zonder veel inspanning. En belangrijker nog, voorkomen!

Voor wie is deze lezing bedoeld?

Deze lezing is bedoeld voor gezonde mensen (preventie), maar in het bijzonder voor mensen met pre-diabetes, diabetes type 1 of 2 en obesitas!

Wie is Alexander Olislagers?

Alexander Olislagers is zelf in twee maanden tijd genezen van diabetes type 2, een te hoog cholesterol, een te hoge bloeddruk, chronisch vitamine-D tekort, TGA, jicht en nog veel meer!

Naar aanleiding van de vele reacties uit zijn directe omgeving heeft hij hierover een boek geschreven.

Het verbaasde hem, dat zo velen vragen hadden over het feit dat hij in zo’n korte tijd (2 mnd) 20 kg afgevallen was, hoe hij dat gedaan had, hoe hij het volhield en dat men er zo weinig over weet. Velen denken dat ze dan ‘niets’ meer mogen eten, niets is minder waar!

Kijk voor meer informatie over Alexander Olislagers op:   https://www.genezenvan-diabetestype2.nl/

Datum : Woensdag 20 september 2017
Tijd : 19:30 – 22:00 uur / Ontvangst vanaf 19:00 uur
Kosten : € 10,00 inclusief koffie/thee
Aanmelden : Per mail: info@hetoudepakhuissoest.nl of mob. 06-37737936
Betaling :  Contant of per bank IBAN: NL54 INGB 0006 8872 12 t.n.v. ‘Het Oude Pakhuis Soest’ o.v.v. naam en lezing ‘Alexander Olislagers’

Deze Brabantse Landjuweel Gildedag in Soest mag u niet missen!

bron foto: www.gildefeesten.nl

Morgen, zondag 3 september, organiseert het Groot Gaesbeeker Gilde de grootse Landjuweel Gildedag.

Er komen ruim 120 Gilden uit Gelderland, Brabant en Limburg naar Soest. De gildebroeders en -zusters zullen zich in een optocht over 2 routes presenteren. De optocht is van 12:30 – 14:30 uur. Deze imposante optocht mag u niet missen!

Voor meer informatie kijk op http://www.gildesoest.nl/landjuweel_deelname/?p=gildedag

Het Oude Pakhuis Soest

Wilt u na Gildeoptocht nog even rustig nagenieten onder het genot van koffie, thee of wat fris met heerlijk zelfgebakken appeltaart, dan bent u welkom in de Theetuin van Het Oude Pakhuis Soest.

Onze Theetuin bevindt zich midden in Soest aan de Nieuweweg 4 en zijn open vanaf 12:00 uur.

U bent van harte welkom!

Breiclub ‘Beppen en Breien’ van start!

Vanaf 21 september a.s. start in Het Oude Pakhuis Soest de breiclub ‘Beppen en Breien’.

U bent iedere donderdagmorgen van 10:00 – 12:00 uur van harte welkom om gezellig samen te gaan breien.

De gratis breiclub wordt ondersteund door het Nationaal Ouderenfonds met basis breipakketten en patronen. U betaalt slechts het kopje koffie of thee bij ons.

Met de gezellige breiclubs willen zij het sociaal netwerk van ouderen versterken. Daarnaast zijn ook jongeren welkom, enerzijds voor de contacten en anderzijds om natuurlijk te leren breien van de ouderen en andersom. De breiclubs worden gecoördineerd door vrijwilligers.

Onze breiclub heeft slechts plaats voor ca. 10 deelnemers. U kunt zich aanmelden per mail via info@hetoudepakhuissoest.nl, per telefoon 06 – 377 379 36 of tijdens de opening van onze Theetuin.

Kijk voor meer informatie over breiclubs van het Nationaal Ouderenfonds op http://www.samenbreien.nl/