Medium Paula Schirmer in Het Oude Pakhuis Soest

Zondag 4 september 2016 start Het Oude Pakhuis Soest met een bijzondere sessie met het medium Paula Schirmer. Paula heeft landelijke bekendheid en reeds meerdere boeken zijn er van haar hand verschenen.

Gene Zijde

Paula maakt tijdens de medium sessies gebruik van haar vermogen om contact te hebben met overledenen. Zij voelt de energie van de personen die doorkomen. En vertelt u wat ze hoort, voelt en soms ruikt. Paula voelt specifieke lichamelijke klachten, emoties en karaktereigenschappen, waaraan u herkent wie er doorkomt. Zij krijgt boodschappen door voor u en/ of uw naasten.

Portrettekening

Zij geeft boodschappen van hen door en maakt ondertussen portrettekeningen van zielen die doorkomen, waarbij haar hand wordt geleid door Gene Zijde. Er kunnen meerdere personen in de tekening doorkomen. Zij worden dan in 1 portret verwerkt. Het kan zijn dat bijvoorbeeld in de linkerkant het gezicht van oma verschijnt en in de rechterkant die van opa. Overledenen laten zich via de tekening zien in de leeftijd tussen 30 en 40 jaar.

Over PaulaPaula Schirmer

Paula Schirmer (voormalig lerares tekenen en handenarbeid) is sinds 1984 werkzaam als medium en regressietherapeut. Zij is ontdekt door het bekende Engelse tekenmedium Ivor James (1922-1998) en tot regressietherapeut opgeleid door gidsen-expert Jan Kleyn (1927 -1998).

Bij Mireille Mettes, ontwikkelaar van de MIR-methode deed zij de opleiding tot MIR-coach. Paula geeft helderziende consulten, regressietherapie en u kunt bij haar terecht voor MIR-coaching.

  • Locatie: Het Oude Pakhuis Soest; Adres: Nieuweweg 4, 3765 GD Soest
  • Datum: Zondag 4 september 2016
  • Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  • Toegangsprijs € 7,00 (inclusief koffie/thee)

 

Gezien het beperkt aantal plaatsen, dient u zich vooraf aan te melden per mail info@hetoudepakhuissoest.nl, telefonisch via 06 – 377 379 36 of via het contactformulier.